Ανόρθωση στήθους-Μαστοπηξία

Ανόρθωση στήθους

Η ανόρθωση στήθους είναι μια επέμβαση που γίνεται από πλαστικό χειρουργό με σκοπό να αλλάξει το σχήμα του στήθους. Κατά την διάρκεια της επέμβασης ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί το χαλαρό δέρμα από τους μαστούς και ανασχηματίζει το στήθος τοποθετώντας το στην φυσιολογική ανατομική θέση. Η ανόρθωση στήθους λέγεται και μαστοπηξία.

Μπορείτε να επιλέξετε την ανόρθωση των μαστών σας όταν είναι πεσμένοι ή όταν οι θηλές βρίσκονται προς τα κάτω.

Η ανόρθωση στήθους δεν αλλάζει το μέγεθος του στήθους. Όμως μπορεί να συνδυασθεί με αυξητική στήθους εάν θέλετε και αύξηση του μεγέθους ή με μειωτική στήθους εάν θέλετε μείωση του μεγέθους των μαστών σας.

Οι μαστοί μεταβάλλονται σε σχήμα και μέγεθος με την πάροδο του χρόνου. Πολλές φορές χάνουν την σφριγηλότητα τους και γίνονται λιγότερο ελαστικοί με αποτέλεσμα να μην μπορούν να επανέλθουν εκεί που ήταν,όταν το δέρμα χαλαρώνει. Οι παράγοντες που επηρεάζουν του μαστούς είναι:

Η ανόρθωση στήθους διορθώνει την πτώση του στήθους. Η ανόρθωση των μαστών βελτιώνει επίσης το χρώμα και μέγεθος των θηλών. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας νέος σφριγηλός νεανικός μαστός.


Ανόρθωση στήθους

Συνέντευξη του κου Καποσίτα με θέμα την ανόρθωση στήθους

Μέσα στην σελίδα αυτή θα δείτε τρόπους και μεθόδους ανόρθωση στήθους από τον Νώντα Καποσίτα και φωτογραφίες ανόρθωσης στήθους πριν και μετά στο

 www.kapositas.gr