Τρόποι πληρωμής

Το κόστος των επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής εξαρτάται από το είδος της επέμβασης και τον αριθμό που θέλει ο κάθε ενδιαφερόμενος.Στην κατηγορία των επεμβάσεων ανήκουν και τα ενέσιμα υλικά όπως βοτοχ,υαλουρονικό κλπ,που γίνονται στο ιατρείο.Στο κόστος των επεμβάσεων περιλαμβάνεται ως πακέτο η κλινική,ο αναισθησιολόγος,τα υλικά και η μετεγχειρητική φροντίδα.

Οι τρόποι πληρωμής μπορεί να είναι με μετρητά,μέσω χρέωσης της κάρτας αναλήψεων μέσω πιστωτικής κάρτας,με μεταφορά σε λογαριασμό,η μέσω δανείου.Σχετικά με την έκδοση πιστωτικής κάρτας και δανείου ο -η ενδιαφερόμενος-η μπορεί να απευθυνθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα τράπεζας.

Ιδιωτική Ιατρική Ασφάλεια για ασθενείς από Ελλάδα και Κύπρο

Υπάρχουν υποψήφιοι που διαθέτουν ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας.Σε αυτή την περίπτωση και ανάλογα με την επέμβαση μπορούμε να δούμε εάν το συμβόλαιο σας μπορεί να καλύψει και πώς μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.Σε αυτές τις περιπτώσεις το βλέπουμε αναλυτικά στο ιατρείο.

Ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα

Ασφαλιστικές εταιρίες στην Κύπρο

Στην Κύπρο υπάρχει ενας μεγάλος αριθμός κατοίκων που διαθέτουν ιδιωτικά ασφαλιστικά συμβόλαια Νοσοκομειακής χρήσης.Μπορούμε νε δούμε κατά την συνάντηση με τον Κο Καποσίτα εάν το συμβόλαιο σας καλύπτει και πώς μια πλαστική επέμβαση.
Ασφαλιστικές εταιρίες στην Κύπρο: