Αληθινές μαρτυρίες

 

   

Οι υποψήφιες ασθενείς μας μπορούν να επικοινωνήσουν με προηγούμενες χειρουργημένες για θέματα αυξητικής, ανόρθωσης, μείωσης και ασυμμετρίας και να έχουν άμεση τηλεφωνική ή και ακόμα μια προσωπική συνάντηση μαζί τους για να λύσουν όλες τις απορίες τους.

Αυξητική στήθους σε μοντέλα
Δείτε τον Κο Καποσίτα να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της επέμβασης της αυξητικής στήθους σε μοντέλα,το μέγεθος στήθους που επιζητούμε σε τέτοιες περιπτώσεις και παράλληλα την Χριστιάνα που εργάζεται ως μοντέλο να αναλύει η ίδια τι την οδήγησε στην επέμβαση της αυξητικής στήθους πώς αυξήθηκαν οι δουλειές της στα casting αλλά και την εμπειρία της από την επέμβαση.Στην Χριστιάνα τοποθετήθηκαν 275 cc ενθέματα σιλικόνης Cohesive I,Moderate Plus της Εταιρείας Mentor (USA)
Περίπτωση αυξητικής στήθους σε γυμνάστρια μετά από εγκυμοσύνη
Δείτε την περίπτωση της Νατάσας που υπεβλήθη σε επέμβαση αυξητικής στήθους απο τον Κο Καποσίτα μετά από εγκυμοσύνη. Στην Νατάσα τοποθετήθηκαν ενθέματα 300 cc Mentor (USA) Cohesive I με την νέα μέθοδο subfascial.Αναλύει πώς βίωσε ως γυμνάστρια την επέμβαση,εάν πόνεσε και πότε επέστρεψε στο απαιτητικό πρόγραμμα της εργασίας της (aerobic-pilates κλπ),και πόσο την βοήθησε η επέμβαση στην ζωή της και την βελτίωση της καθημερινότητας της.
Περίπτωση αυξητικής στήθους επί εδάφους ασυμμετρίας μαστών
Η Χριστίνα αναλύει την επέμβαση της Αυξητικής στήθους επι εδάφους ασυμμετρίας που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα με την νέα τεχνική Subfascial και ένθεμα σιλικόνης 225 cc Cohesive I στο αριστερό στήθος και 300 cc ένθεμα σιλικόνης Cohesive I στο δεξιό μαστό: Αναλύει την έρευνα που έκανε πριν ,την εμπειρία της από την νέα τεχνική Subfascial και τι συμβουλεύει τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να κάνουν πριν από μια επέμβαση αυξητικής στήθους.
Περίπτωση ανόρθωσης στήθους σε συνδυασμό με ενθέματα
Η Ελένη πρίν τις δυο εγκυμοσύνες είχε νούμερο 3 (C cup). Μετά από τους τοκετούς το στήθος της άδειασε και απο C cup έγινε Β cup. Παράλληλα είχε μια μικρή πτώση των μαστών της. Η επέμβαση που της έγινε ήταν ήπια ανόρθωση στήθους με κυκλική και μικρή κάθετη τομή κατα Dennis Hammond για ανάκτηση της νεανικότητας του στήθους και τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης Cohesive I 275 cc για αποκατάσταση του χαμένου όγκου και της σφριγηλότητας του στήθους. Δείτε στο βίντεο την εμπειρία της 6 μήνες μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε απο τον Κο Καποσίτα.
Περίπτωση αυξητικής στήθους με ενθέματα 300cc silicone gel cohesive I. Μετά από 6 μήνες ακολούθησε επέμβαση ρινοπλαστικής και ρινικού διαφράγματος.
Στο βίντεο που θα δείτε η Αμαλία εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στις δύο επέμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στην αυξητική στήθους και μετά από 6 μήνες στην ρινοπλαστική και πλαστική του ρινικού διαφράγματος. Αναλύει πως επέλεξε τον κο Καποσίτα, τις ανησυχίες της, την περίοδο της ανάρρωσης, πώς άλλαξε η ψυχολογία της μετά την αυξητική στήθους, αλλά και μετά την ρινοπλαστική, πώς το περιβάλλον της αντέδρασε και πολλά άλλα.
Περίπτωση αύξησης στήθους με την τεχνική Subfascial απο τον Ν.Καποσίτα με ενθέματα 350 cc Cohesive I silicone gel moderate plus.
Στο βίντεο αυτό η Μαρία αναλύει τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση της αυξητικής στήθους, την εμπειρία της απο την αναισθησία, πως επέλεξε μέγεθος ενθέματος στο ιατρείο με τον Ν.Καποσίτα, πώς ήταν η μετεγχειρητική πορεία,ο πόνος και τελικά πως βιώνει το αισθητικό αποτέλεσμα τόσο σαν εικόνα όσο και σαν αίσθηση με το χέρι.
Δύο περιπτώσεις αυξητικής στήθους, νέας τεχνικής subfascial και ρινοπλαστικής.
Μέρος πρώτο

 

Μέρος δεύτερο

Η Χρύσα και η Εύη είναι δύο φίλες αεροσυνοδοί, που υποβλήθηκαν σε επέμβαση αυξητικής στήθους με την νέα τεχνική subfascial με ενθέματα 300cc και 325cc αντίστοιχα, silicone gel cohesive I, σε διαφορετικό χρόνο.

Η Εύη ταυτόχρονα με την προσθετική στήθους έκανε και ρινοπλαστική.

Μιλούν για την εμπειρία τους από τις επεμβάσεις που υποβλήθηκαν από τον Νώντα Καποσίτα.

 

My Google+ Profile