Επιλογή ειδικού

Πως να διαλέξετε τον ειδικό πλαστικό χειρουργό για την πλαστική του στήθους σας

Η πλαστική του στήθους είναι μια εξαιρετική μέθοδος για την διόρθωση της ανατομίας τόσο του σχήματος όσο και του μεγέθους των μαστών σας.

Όμως πριν από κάθε πλαστική επέμβαση υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν για να καθορίσετε τι είναι κατάλληλο για σας.

Επιπλέον θα πρέπει να βρείτε τον ειδικό πλαστικό χειρουργό με τον οποίο θα αισθάνεστε άνεση και σιγουριά για να σας κάνει την επέμβαση. Πρέπει να τον ρωτήσετε τα πάντα και να διασφαλίσετε ότι έχει μεγάλη εμπειρία στις επεμβάσεις αυτές. Παραθέτουμε μερικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Τι πρέπει να κοιτάξετε

Εμπειρία

Πρέπει να διαλέξετε μόνο πλαστικό χειρουργό τόσο με εμπειρία γενικής πλαστικής χειρουργικής όσο και ειδικής στην πλαστική στήθους. Πρέπει ο ειδικός να είναι εξοικειωμένος με την επέμβαση και ο αριθμός των πλαστικών στήθους που έχει εκτελέσει να είναι μεγάλος. Αυτό καθορίζει την εμπειρία.

Αποτελέσματα

Πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα του από προηγούμενες ασθενείς και μάλιστα σε παρόμοιες αν είναι δυνατόν με την δικιά σας περίπτωση (φυσικό αποτέλεσμα). Δείτε βίντεο από ασθενείς του και ζητήστε να μιλήσετε μαζί τους.

Κλινικές που συνεργάζεται

Όταν ο ειδικός πλαστικός χειρουργός συνεργάζεται με κλινικές με κανόνες της ιατρικής τότε να είσθε σίγουροι για την ασφάλεια σας.

Προσωπική επιμέλεια

 Όταν θα συναντήσετε τον γιατρό πρέπει να νιώθετε σίγουρες ότι θα έχει προσωπική επιμέλεια για την περίπτωση σας από το αρχικό σας ραντεβού μέχρι την πλήρη σας αποθεραπεία.

Είναι απαραίτητο να βρείτε έναν ειδικό πλαστικό χειρουργό στην πλαστική στήθους;

Δεν είναι απαραίτητο να βρείτε κάποιον πλαστικό χειρουργό που κάνει μόνο πλαστική στήθους. Όμως ένας πλαστικός χειρουργός με μεγάλη πείρα στην πλαστική στήθους μπορεί να είναι πιο κατάλληλος για την δικιά σας περίπτωση και εσείς να νιώθετε πιο σίγουρες για την πλαστική των μαστών σας. Υπάρχουν πολλοί ειδικοί που εκτελούν πλαστική στήθους αλλά δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ειδικοί στην δικιά σας περίπτωση. Η προσωπική επικοινωνία είναι μια βασική παράμετρος.

Τι πρέπει να ρωτήσετε τον expert στην πλαστική στήθους

Πιο κάτω παραθέτουμε μερικές ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στο αρχικό σας ραντεβού:

Βρίσκοντας έναν με μεγάλη εμπειρία πλαστικό χειρουργό για να αναλάβει την περίπτωση του δικού σας στήθους είναι ένα σημαντικό θέμα που θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά για την έκβαση της επέμβασης.